Fiblonille Tyrninuija erinomaisesta hallitustyöstä

Tyrninuija
Hallituspartnerit Satakunta on päättänyt myöntää ensimmäistä kertaa Tyrninuijan tunnustuksena erinomaisesta hallitustyöstä Satakunnassa.

Satakunnassa on toiminut vuodesta 2018 aktiivinen hallitusammattilaisten ryhmä, Hallituspartnerit Satakunta ry. Sen toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten ammattimaisen hallitustyöskentelyn edistäminen. Työssä on mukana jo yli 60 hallitusammattilaista ja vauhti vain kiihtyy.

SuomiAreena-viikolla 2022 Hallituspartnerit Satakunta on päättänyt myöntää ensimmäistä kertaa tunnustuksen erinomaisesta hallitustyöstä Satakunnassa. Tunnustuksena jaetaan Tyrninuija. Tyrnihän tunnetusti antaa energiaa ja kuvastaa sitkeyttä vaikeissakin kasvuolosuhteissa, mutta on satakuntalaisen voiman symboli. Tyrninuija on uusin tulokas hallitustyöstä myönnettävien palkintojen sarjassa, jossa valtakunnallisesti jaetaan tunnustuksena vuosittain Kultainen Nuija.

Ensimmäisen Tyrninuijan saa Oy Fiblon Ab rohkeasta ja tulevaisuuteen suuntautuneesta matkasta perheyrityksen hallitustyön parissa. ”Fiblon on kulkenut askeleet keittiön pöydän äärestä tilanteeseen, jossa yhtiön hallituksen osaamista on laajennettu suunnitelmallisesti kasvua ajatellen. Fiblon on myös pitkäjänteisesti nähnyt aidon hallitustyön arvon ja vaikuttanut vahvasti muihinkin yritysjohtajiin kannustaen samalle tielle”, toteaa Pekka Karhumäki, Satakunnan Hallituspartnerien puheenjohtaja.

”Meille toisen polven perheen edustajille hallitustyö on erityisen tärkeää, koska kaikki kolme toimimme yrityksessä myös operatiivisessa tehtävässä. Systemaattinen ja tulevaisuuteen tähtäävä hallitustyö on meille voimauttavaa, inspiroivaa ja myös ryhdittävää. Tämä tunnustus on poikkeuksellisen sydäntä lämmittävä!”, toteavat Ekbergien sisarukset Pekka, Mikko ja Anne yhteen ääneen.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664