Jouluhaastattelussa keittiömestari Ulla Liukkonen

MicrosoftTeams-image
Keittiömestari Ulla Liukkonen on alalla tunnettu vaikuttaja ja rakastettu visiönääri. Etelä-karjalaisen iloisella luonteellaan ja ikiliikkujan asenteellaan hän on hurmannut Suomessa ja kansainvälisissä kokkitapaamisissa. Ullan sanoin: ”Kun joulupöytä on katettu, hiljennä ja nauti hetkestä”.

Lappeenrantalainen Ulla on ollut kantava voima useissa alan järjestöissä ja edistänyt vuosien ajan suomalaista ruokakulttuuria ja kokkien arvostusta.

Yksi kiitollisuuden osoitus on Kokkien maailmanliiton kunniajäsenyys, jonka hän sai vuonna 2020 ensimmäisenä suomalaisena naisena. Ulla on vähitellen hiljentämässä työtahtiaan, mutta erilaiset lähiruokaan ja keittiömestarin ammattiin liittyvät tehtävät innostavat jatkossakin.

Kysyimme Ullalta kolme kysymystä:

  1. Mitä joulun aika sinulle merkitsee?

Joulu on keittäjälle usein kiireinen, mutta kun pöytä on omassa kodissa katettu, niin on aika rauhoittua rakkaiden kanssa hetkeksi. Jouluun kuuluu tietenkin perinteinen jouluruoka, mutta aina jotain uutta pitää pöytään valmistaa, että ei tylsisty.

Joulu on vahvasti myös muistojen aikaa. Hyvä tunnelma syntyy, kun ihmisillä on joulumieltä ja kiitollisuutta siitä mitä elämässä on. Itse olen kiitollinen ystävistä ja läheisistä. Kolmen lapsenlapsen myötä jouluun on tullut myös lisää iloa ja eloa. On ihana olla mummo!

  1. Mikä on juhlakattauksessa tärkeää?

Värien ja elementtien yhteensopivuus luovat kutsuvan joulupöydän. Joulutunnelmaan sopivat perinteisesti punainen ja vihreä sekä ripaus maanläheisyyttä. Joulukattaukseen kuuluvat laadukkaat pöytä- ja lautasliinat, pienet kauniit kukat ja tunnelmalliset kynttilät.

  1. Millaiset terveiset haluat lähettää puurtajille?

Haluan lähettää voimia ja jaksamista kaikille. Ajat ovat epävarmat, mutta yhdessä asioista selvitään. Itse olen tekemässä joululounasta kolmeen eri paikkaan. Muistetaan levätä ja aloittaa uusi vuosi toiveikkaana. Suomalaisia ruoantekijöitä ja ruokapalveluita tarvitaan aina.

Kiitos ystävät ja yhteistyökumppanit. Lämpöistä joulua kaikille!

 

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664