Kohtaamisen ilo – ihanaa jälleen tavata

Artikkeli-1-feature
Nyt jos koskaan on erityisen ihanaa tavata yhteistyökumppaneita. Yli kahden vuoden hiljaiselo ja virtuaalitapaamiset vahvistavat tarvetta reaalimaailmaan kohtaamisille. Se on poikkeuksellisen suuri ilo.

Lautasliina on osa pöydänkattausta. Pitkä illallinen ilman asianmukaista sylin suojaa lienee mahdoton ajatus. Lyhyemmässäkin ruokailussa tai välipalatarjoilussa on kohteliasta tarjota liina suun pyyhintää varten. Viisaasti valittu ja suunniteltu lautasliina on voimallinen viestinnän väline. Edelläkävijät ovat ottaneet sen jopa osaksi omaa mediaa ja brändin rakennusta.

Arvostamme kohtaamisia ja ihmisten näkemistä aivan uudella tavalla. Siksi on ihanaa valmistella ja rakentaa inspiroivia kohtaamisia. Palaverikattaus on nopea ja helppo tapa näyttää miten paljon kohtaamisia arvostamme.

Kattaus voi olla myös sisäisen viestinnän väline. Olemme vielä tämän vuoden aikana mukana lanseeraustapahtumassa, jossa käytämme kattausta omana mediana. Vastuullinen ravintola on jo ottanut oman lautasliinansa osaksi omaa mediaansa, mutta kattausta voi käyttää viestinnän välineenä vieläkin voimakkaammin. Rakensimme yhden lanseeraustapahtuman brändivärejä käyttämällä.

Toivottavasti loppuvuodesta pääsemme taas iloitsemaan yhdessä erilaisiin tapahtumiin ja verkostoitumaan. Nähdään ja iloitaan!


Keväällä 2022 olemme mukana seuraavissa tapahtumissa:

  • Meira Novan tuotenäyttely 26.4 Helsinki
  • Meira Novan tuotenäyttely 2.5. Tampere
  • Meira Novan tuotenäyttely 10.5. Oulu
  • Lakeus Kokkaa 24.5. Seinäjoki
  • Meira Novan tuotenäyttely 31.5. Mikkeli

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664