Kuluttaja ansaitsee yhtä hyvät tuotteet kuin ammattilaisetkin

Fibra-basic-yleispyyhe
Nyt tuoteperheen perusliina FIBRA® Basic on myös kuluttajien saatavilla laajasti Prismoissa ja S-marketeissa kautta maan.

FIBRA -pyyhintäliinaperhe on ammattilaisen ykkösvalinta. FIBRA -kuituliinat on kehitetty ammattilaisten toiveesta ja ovat tuoneet puhtautta ja työniloa ammattikeittiöön jo vuosia.

Nyt tuoteperheen perusliina FIBRA® Basic on myös kuluttajien saatavilla laajasti Prismoissa ja S-marketeissa kautta maan. Kätevä, iloisen oranssi laatikko on muoviton pakkausvaihtoehto.

– Ravintola-alan ammattilaiset arvostavat hygieenisyyttä, helppokäyttöisyyttä ja imukykyä. Tärkeäksi alalla koetaan myös ympäristön kunnioittaminen. Fibra -kuituliinat valmistetaan Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti. Tuotantomme kasvihuonepäästöt ovat olleet jo yli 10 vuotta puhdas nolla. Myös toimintamme päästöjä on systemaattisesti vähennetty ja meistä on tullut ajan mittaan todellinen edelläkävijä. Käyttämällä Fibra -kuituliinoja kuluttajakin astuu vastuullisuusvalintojen kärkeen, kertoo Fiblonin tuotannosta vastaava Mikko Ekberg.

– Saamme säännöllisesti kyselyjä, milloin ammattilaisten ykkösliinat ovat kuluttajien saatavilla. Yhteistyö S-ryhmän kanssa laajentaa liinojen saatavuutta kotimaassa, ilahtuu Fiblonin Brändistä ja viestinnästä vastaava Anne Ekberg.

 

Fibra pyyhintäliinat säästävät luontoa, mutta laadussa ei ole säästelty

Fibra -kuituliinat ovat täysin suomalaisia avainlipputuotteita, aina pakkaus- ja kuitumateriaaleista lähtien. Fibra tuoteperheessä on erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja liinoja.

Fibra tuoteperheessä Basic tarkoittaa kätevää peruskoon liinaa, joka kotikeittiössä on hyvin toimiva. Lyhytkäyttöisissä liinoissa kannattaakin huomio kohdistaa arkin kokoon. Oikea arkkikoko varmistaa materiaalien järkevän käytön. Iso arkkikoko tarkoittaa myös isompaa materiaalin käyttöä. Toisaalta arkkikoon on hyvä olla käteen sopiva ja riittävän imukykyinen.

Viisas valinta tarkoittaa ennen kaikkea sopivaa arkkikokoa ja ainutlaatuista pakkausta, jotka molemmat auttavat myös kotikeittiötä hävikkitalkoissa.

FIBRA® Basic kuituliina on saatavilla myös pienemmässä muovikääreessä.

Fibra Mainio yleispyyhe on biohajoava vaihtoehto kuluttajakäyttöön.

Katso Prisma valikoima tästä. 

Katso S-market valikoima tästä.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941