Näissä pöydissä eletään, koetaan ja tunnetaan

Softlin_1200x1200px__13
Lautasliina on paljon enemmän kuin pala paperia. Se on yksityiskohta, osa kokemusta. Missä pöytä, tunteet ja ihmiset, siellä myös lautasliina.

Uusi Softlin on rohkeampi, modernimpi ja persoonallisempi. Se on edelleen iloinen, värikäs ja vastuullinen. Juuri sellaista on myös työnteko Lautasliinatehdas Fiblonilla – me arvostamme työn iloa, työntekijöittemme ainutlaatuisuutta ja aidosti vastuullisia tekoja. Herätetään innostus, ylpeys työstä ja yhteenkuuluvuuden tunne. Nämä samat tunteet haluamme siirtää myös asiakkaidemme pöytiin!

Yhteisiä hetkiä. Kuva: Tomi Glad / Glad Media Oy

Raivosta rakkauteen

Softlin on täynnä elämää, värejä ja tunnetiloja. Värivalikoimamme on alusta asti ollut iloa täynnä ja sillä on helppo tuoda oma persoona esille rohkeasti, näkyvästi ja raikkaasti. Mutta mitä uutta voimme tarjota?

Softlin on elämänmakuisia tunteita ja ainutlaatuisia tilanteita, joita eletään todeksi näissä pöydissä. Softlin on läsnä elämän kaikissa käänteissä ja tunnetiloissa, joita yhteiset hetket pitävät sisällään. Raivosta rakkauteen, jälleennäkemisen riemusta vääjäämättä lähestyvään ikävään, ujosta ensikosketuksesta häpeilemättömään syleilyyn. Intiimejä kahdenkeskisiä hetkiä, riemua ystävien tai perheillallista lasten kanssa ­– iloa, surua, tunteita laidasta laitaan. Liinalla pyyhitään kaatuneet maidot, kuivataan kyyneleet, suojataan syli ja siistitään suupielet. Liina näkee naurut, ilon ja kaipuun. Rypistettynä ja käytettynä liinasta on tullut osa kokemusta ja tarinaa.

Lautasliinat ovat läsnä, jos jonkinlaisissa hetkissä, tilanteissa ja tunnelmissa. Mutta miltä lautasliinoista tuntuu? Mitä ne sanoisivat, jos osaisivat puhua? Lautasliinatehtaan omassa lanseerausjuhlassa Rakastajat-teatterin loistavat näyttelijät tarttuivat haasteeseen ja improvisoivat ”Lautasliinojen tunteita”.

Rakastajat teatterin näyttelijät heittäytyivät improvisoimaan lautasliinojen tunteita.

Elämänmakuista kattaus

Lautasliinatehtaan liina on aitoa yksilöllisyyttä ja personointia. Koska elämäkin on aina yksilöllistä ja personoitua, ei toista samanlaista ihmistä, ei toista samanlaista päivää, ei toista samanlaista hetkeä eikä toista samanlaista yritystä. Ja kirsikkana kakun päällä, kaikki tuotteemme valmistetaan turvallisesti ja vastuullisesti Suomessa.

Jos haluat kuulla tästä enemmän, tule tapaamaan meitä Restaurant, Cafe ja Fastfood messuille Helsinkiin 22.-23.3.2023. Koe tunteiden kavalkaadi ja liity näihin pöytiin!

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664