Talouspäällikkö Fiblonille

Six-steps-towards-an-atmosphere-1200x600
Etsimme talouspäällikköä.

Haemme perheyhtiömme arvoihin sitoutuvaa kokenutta talous- ja henkilöstöhallinnosta vastaavaa Talouspäällikköä. Talouspäällikkönä kannat vastuun yhtiön tilinpäätöksestä, kuukausikohtaisesta tuloksesta, maksat kuukausittain henkilöstön palkat sekä hoidat yrityksen kirjanpidon. Kehität ulkoista ja sisäistä laskentaamme johdon päätöksenteon tueksi sekä vastaat yleisistä hallinnollisista tehtävistä.

Sinulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon vastuutehtävistä ja erilaisten tietojärjestelmien käyttösi on sujuvaa. Nautit rutiinien kanssa työskentelystä ja vaihtelevista töistä sekä hoidat vastuullasi olevat tehtävät huolellisesti loppuun saakka. Hyvä yhteistyö ympärillä olevien ihmisten kanssa ovat Sinun juttujasi, mutta pystyt toimimaan ja tekemään päätöksiä myös itsenäisesti. Koulutustaustasi voi olla vaikka AMK-tasoinen sekä suomen ja englannin kielitaitosi pitää olla sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työpaikkasi on tehtaallamme Porissa, eikä työ edellytä matkustamista. Tarjoamme perheyhtiönä mutkattoman työilmapiirin, hyvän työpaikan ja pidämme henkilöstämme hyvää huolta.

Lisätietoja tehtäväst saat soittamalla Eezy Personnel, Seniorikonsultti Tero Hassinen, p. 050 388 3039. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.11.2023 mennessä www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941