Vastuullisesta toiminnasta arvonluontiin

IMG_4473
Maaliskuussa 2023 tehty sidosryhmäkysely nosti pöydälle asiakkaidemme tarpeen ymmärtää syvemmin ja laajemmin monia toimialan kiinnostavia näkökulmia.
Brändi- ja viestintäjohtaja Anne Ekberg keskustelee Näissä pöydissä -podcastin nauhoituksessa tilaus- ja toimitusprosessista vastaavan veljensä Mikko Ekbergin kanssa.

 

Raaka-aineiden alkuperä ja valmistuksen vastuullisuus kiinnostavat entistä enemmän. Kompensointi ja viherpesu askarruttavat kokeneitakin asiantuntijoita. Sosiaalisen vastuullisuuden teemat ovat monipuolistuneet ja herättävät uudenlaista keskustelua. Sertifikaatit ovat hyvä tapa osoittaa vastuullisuutta, mutta ne nähdään myös liiketoimintana. Miten niihin pitäisi suhtautua?

Millaista on nykypäivän innovointi? Pääsemmekö pian eroon jatkuvista valikoimauutuuksien metsästämisestä todelliseen arvonluontiin? Mitä se vaatii järjestelmältä? Ovatko kestävyys ja hygieenisyys toisilleen vastakkaisia arvoja?

Millaista on kotimainen, vastuullinen valmistus? Kuka omistaa Fiblonin ja miten he näkevät tulevaisuuden?

Muun muassa näitä asioita sidosryhmämme pohtivat maaliskuussa 2023 tehdyssä vastuullisuuskartoituksessa. Fiblonin toimintakulttuuri perustuu avoimuuteen ja luottamukseen. Meillä on aina ollut avoimet ovet ja ne pysyvät auki jatkossakin. Niinpä toivotamme tervetulleiksi kaikki sidosryhmät tehtaallemme tutustumaan toimintaamme syvemmin. Olemme varmoja, että siellä saadaan vastaukset moniin kysymyksiin. Ehkäpä herää lisääkin pohdittavaa.

Vastuullisuuskartoituksessa esiinnousseet aihealueet kootusti.

 

Verkkosivumme ovat täynnä tietoa tuotteista, toimintatavoista ja alan erityispiirteistä. Useat meistä pohtivat samoja asioita ja siksi myös vertaistuki on hyödyllistä. Asiakastarinat voivat inspiroida laajasti. Vastuullisuuspolkumme on ollut pitkä ja uskomme siitä olevan hyötyä yrityksille, jotka haluavat tehdä aidosti vastuullista työtä.

Verkkosivumme lisäksi olemme tuottaneet paljon monipuolista videomateriaalia raaka-aineista, termeistä, trendeistä sekä jakaneet vinkkejä ja inspiraatiota Youtube-kanavallamme . Lähiaikoina julkaisemme uuden tehdasvideon, jotta nekin, jotka eivät ehdi Poriin, saavat käsityksen valmistuksesta ja Lautasliinatehtaan toiminnasta tänä päivänä.

Eri viestintävälineet palvelevat eri ihmisiä. Joku meistä oivaltaa asiat lukemalla, toinen katsomalla ja kolmas kuuntelemalla. Keväällä 2023 aloitimme Näissä pöydissä -podcastsarjan, jossa paneudumme sidosryhmäkyselystä nousseisiin aiheisiin. Kannattaa ottaa podcast seurantaan. Ensimmäisissä jaksoissa omistajat keskustelivat yrityksen tarinasta, arvoista, raaka-aineista ja sertifikaateista. Syksyllä jatkamme vastuullisuuden teemoilla. Jos sinulla on hyvä idea aiheesta, niin lähetä siitä meille vinkki.

Toivottavasti ehdit kanssamme näihin pöytiin!

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941