Ajankohtaista

Uutiset ja artikkelit

Artikkelit

Trendit ovat nopeammin muuttuvia suuntauksia kuin megatrendit, mutta niissäkin on jonkinlaista pysyvyyttä nähtävissä. Sisustamisen toimialatrendit seurailevat toisiaan ja isoja liikahduksia tapahtuu vähän. Teknologia, hyvinvointi, käsityöläisyys, ilmastonmuutos ja polarisoituminen ovat näkyneet trendikatsauksissa jo useiden vuosien ajan.

Artikkelit

Sitran tulevaisuusbarometrin mukaan ilmastonmuutos ja luonnonvarojen ylikulutus on megatrendeistä tutuin ja se nähdään suurimpana uhkana. Ilmaston lämpeneminen, luonnon monimuotoisuuden väheneminen ja luonnonvarojen niukkeneminen vaativat välittömiä toimenpiteitä.

Artikkelit

Heimtextil on frankfurtissa kerran vuodessa järjestettävä maailman suurin kodin- ja sisustustekstiilien ammattitapahtuma. Tapahtuman kiistaton vetonaula on laaja trendinäyttely, jonka kattoteema tänä vuonna oli arvoituksellinen Where i belong?

Uutiset

Keittiömestari Ulla Liukkonen on alalla tunnettu vaikuttaja ja rakastettu visiönääri. Etelä-karjalaisen iloisella luonteellaan ja ikiliikkujan asenteellaan hän on hurmannut Suomessa ja kansainvälisissä kokkitapaamisissa. Ullan sanoin: ”Kun joulupöytä on katettu, hiljennä ja nauti hetkestä”.

Uutiset

Tyylikäs kattaus kruunaa asiakkaan ruokahetken. Lautasliina on tärkeä yksityiskohta kokonaiselämyksen rakentamisessa, mutta monelle ravintola-alan ammattilaisellekin voi tulla yllätyksenä mihin ja miksi erilaisia lautasliinoja käytetään. Fiblonin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja Anne Ekberg perkasi neljä yleistä kysymystä lautasliinoista.

Artikkelit

Vuonna 1981 aloitimme niskaliinatuotannon – koko tuotantoidea perustui Pertti Ekbergin innovaatioon: niskaliinan kiinnitys yhdellä langalla.

Artikkelit

Fiblonin nimi kertoo yrityksen bisneksen ytimen. Etuliite ‘fib’ kuvastaa sanaa fiber eli kuitu monellakin eri kielellä. Olemme yrityksen perustamisesta saakka käyttäneet kuitupohjaisia raaka-aineita. Se on aivan bisneksemme keskeisintä ydintä. Loppupääte ‘lon’ on tyypillinen tekstiilikuitupääte kuten vaikkapa nylon.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664